King Entertainment

King Entertainment

Follow

Location unknown

Profile rating 0 votes

Thank you, your vote has been registered and the profile rating was updated. You can only rate a profile once. If you rate a profile twice, your second vote will overwrite the first one.

View more profiles

KING Entertainment

Als exclusief management- & bookingagency van diverse nationale artiesten is KING Entertainment beslist geen onbekende speler in de muziekmarkt en in het bijzonder in de managemant- & boekingswereld.

Het bedrijf werd afgelopen jaren uitgebouwd van traditioneel theaterburo tot een entertainmentbedrijf dat snel en kordaat inspeelt op de nieuwe bewegingen (internet, digitale downloads...) in de markt. Management & Exploitatie van Artiesten & Muziek is de business.

King Entertainment kan een artiest, artieste en/of pop/rockband een full service aanbieden: van strategische richtingbepaling over muziekopname tot en met exploitatie van concerten en merchadising. Elk artiest heeft binnen het agency zijn of haar agent. Dat betekent een korte communicatielijn voor een snelle opvolging van iedere vraag.

Doorheen de jaren is KING Entertainment een klinkende swingende naam geworden als het element 'entertainment' opduikt. Het juiste advies binnen een afgelijnd budget met oog voor kwaliteit en TOP-ENTERTAINMENT, daar maakt het team graag een erezaak van. Met entertainment wordt bewust de diversiteit van het aanbod uitgedrukt.

Entertainment

in goede banen leiden...

dat is onze passie, ons vak!

Professional info

work
King Entertainment
Leuvensesteenweg 120a
Diest, 3290
Belgium
work 32 (0)13 33.45.45
People
English   |  Nederlands   |  Francais   |  Italian   |  Russian   |  Turkish   |  German   |  Spanish
WebberID Corporation © 2020
WebberID profile of King Entertainment Personal and professional information of King Entertainment